Γεώργιος Παναγόπουλος MD

Έμπειρος Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Χειρουργός Άνω Άκρου

Λίγα λόγια για εμάς

Γεώργιος Παναγόπουλος MD

O κ. Παναγόπουλος είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός με εκτενή εκπαίδευση και χειρουργική πείρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αν και ασχολείται με όλο το φάσμα της Ορθοπεδικής Χειρουργικής, έχει ως κύριο γνωστικό αντικείμενο/ενδιαφέρον την Αρθροσκοπική και Επανορθωτική Χειρουργική του Άνω Άκρου (ώμος, αγκώνας και χέρι), καθώς και τη χειρουργική αντιμετώπιση των πολύπλοκων καταγμάτων του άνω & κάτω άκρου. Έχει ολοκληρώσει πολυάριθμα και μακροχρόνια προγράμματα εξειδίκευσης (fellowship) στο άνω άκρο, ενώ έχει υπηρετήσει στην ανώτερη βαθμίδα του Διευθυντή Χειρουργού (Consultant), σε ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Τραύματος της Ευρώπης.

Γεώργιος Παναγόπουλος Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δημοσιεύσεις

Αρθροσκόπηση & Αρθροπλαστική Άνω Άκρου - Ορθοπαιδικό Τραύμα Αθλητικές Κακώσεις - Μικροχειρουργική

Εκπαίδευση

O ιατρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης, όπου και αποφοίτησε με τιμητική διάκριση (magna cum laude). Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την Ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας στη Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν).

Ο κ. Παναγόπουλος διεύρυνε την εκπαίδευσή του ολοκληρώνοντας πρόγραμμα εξειδίκευσης (fellowship) στο Άνω Άκρο στο Pittsburgh των ΗΠΑ (2016-2017). Ακολούθως, υπηρέτησε στην παγκοσμίου φήμης Κλινική Ώμου-Αγκώνα του Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο (2018-2020) καθώς και στο Royal National Orthopaedic Hospital, στο Stanmore (2020), όπου απέκτησε εκτεταμένη χειρουργική εμπειρία στην Ανάστροφη Αρθροπλαστική Ώμου και στην Αρθροσκόπηση Ώμου. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως Διευθυντής Χειρουργός (Consultant) στο Royal London Hospital, ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Τραύματος της Μεγάλης Βρετανίας και της Ευρώπης.

Χειρουργική Εμπειρία

Ο κ. Παναγόπουλος έχει εκτεταμένη εμπειρία στην Αρθροσκόπηση Ώμου & στην Ανάστροφη Αρθροπλαστική Ώμου, με μεγάλο όγκο περιστατικών ως πρώτος χειρουργός στα πλαίσια της χειρουργικής του εκπαίδευσης σε αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού. Ως Διευθυντής Χειρουργός σε Κέντρο Τραύματος, έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία στη χειρουργική θεραπεία των σύνθετων καταγμάτων του ώμου, αγκώνα, καρπού και άκρας χειρός, ενώ έχει αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό πολύπλοκων καταγμάτων του άνω & κάτω άκρου.

Ο ιατρός έχει πάνω από 40 δημοσιεύσεις (PubMed) σε Διεθνή Περιοδικά Χειρουργικής & Τραυματολογίας. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή πολλών κεφαλαίων σε επιστημονικά συγγράμματα και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 80 ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια και πάνω από 70 ανακοινώσεις σε Εθνικά Συνέδρια. Υπηρετεί ως Σύμβουλος Συντακτικής Επιτροπής σε 4 επιστημονικά περιοδικά συναφή με τον κλάδο της χειρουργικής του άνω άκρου. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD). 

Γεώργιος Παναγόπουλος MD

  • Εξειδικευμένη Ορθοπαιδική Φροντίδα
  • Χειρουργική Άνω Άκρου
  • Αρθροσκόπηση & Αθλητικές Κακώσεις
  • Μικροχειρουργική
Gym injuries 2
Tennis racket and ball
Saxophonist playing

Επικοινωνία

Σόλωνος 31, Αθήνα 106 71

Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25

+30 210 3639885

+30 6936 828444

info@drgpanagopoulos.com

Κλείστε τώρα online Ραντεβού

Αρθροσκοπική & Επανορθωτική Χειρουργική Άνω Άκρου | Ορθοπαιδικό Τραύμα - Κατάγματα
Αθλητικές Κακώσεις | Μικροχειρουργική - Χειρουργική Χεριού 

Γεώργιος Παναγόπουλος MD

Εξειδικευμένος Χειρουργός, με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό, μεγάλο όγκο επεμβάσεων & εκτεταμένο συγγραφικό & ερευνητικό έργο. Μιλήστε μας και κλείστε ραντεβού σήμερα για εξειδικευμένη αντιμετώπιση και λύση στο πρόβλημά σας. 

Scroll to Top